Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Ενημερωτικό για την επίσκεψη στο Π.Κ. Αρναίας

 


 Οι φωτογραφίες είναι από παλαιότερη επίσκεψή μας στο Χολομώντα

 

·         Την Τρίτη, 1/11/22 έχει προγραμματιστεί επίσκεψη των μαθητών στο Π.Κ. Αρναίας, για να πραγματοποιήσουν οι μαθητές των Α΄, Β΄& Γ΄ τάξεων το πρόγραμμα : «Περπατώ στο δάσος όταν ο λύκος είναι εδώ» και οι μαθητές των Δ, Ε & Στ΄  τάξεων το πρόγραμμα : «Ανακαλύπτω το δάσος του Χολομώντα μέσα από τα μονοπάτια του» Τα συγκεκριμένα προγράμματα περιλαμβάνου δράσεις εντός του Περιβαλλοντικού κέντρου, αλλά και εκτός (  περιπατητική διαδρομή στο δάσος του Χολομώντα).

·         Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί με μισθωμένο λεωφορείο του ΚΤΕΛ. Ώρα αναχώρησης, από την πλατεία του χωριού, στις 08:45 και επιστροφή περίπου στις 13:00. Τα έξοδα του λεωφορείου θα πληρωθούν από το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου.

·         Οι μαθητές θα έρθουν κανονικά στο σχολείο (με τσάντες και προετοιμασμένοι για τα μαθήματά τους) Θα έχουν σε ένα σακίδιο κολατσιό και νερό .Θα φορούν παπούτσια κατάλληλα για περπάτημα και θα είναι καλά ντυμένοι ( στο Χολομώντα η θερμοκρασία είναι συνήθως χαμηλότερη από το Στανό). Κινητά τηλέφωνα απαγορεύονται.

·         Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών, η επίσκεψη δε θα πραγματοποιηθεί και θα γίνουν τα μαθήματα του ωρολογίου προγράμματος.

·         Αν κάποιος μαθητής είναι άρρωστος την προηγούμενη μέρα της εκδρομής είναι προτιμότερο να μη συμμετάσχει.

                                                                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου