Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Διαγωνισμός Φιλαναγνωσίας

 

Το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου συνεχίζει τον διαγωνισμό φιλαναγνωσίας για παιδιά ηλικίας 5 -17 ετών, που διοργάνωσε για πρώτη φορά το 2021!

Νέα βιβλία θα προστίθενται στη λίστα μας κάθε εβδομάδα και σε προ(σ)καλούν να φορέσεις τα ακουστικά σου και…να τα ακούσεις! Ο διαγωνισμός φιλαναγνωσίας ξεκινάει!

Συγγραφείς δίνουν τη φωνή τους σε αγαπημένα τους βιβλία, εσύ μπορείς να τους ακούσεις από το κανάλι του Ιδρύματος στο Spotify ή από την Ιστοσελίδα του Ιδρύματος. Ακολούθησε τις οδηγίες του διαγωνισμού και η βιβλιο-περιπέτεια ξεκινάει!

Μείνετε συντονισμένοι και κάθε εβδομάδα ένα καινούριο βιβλίο θα βρίσκεται κοντά σας!

Αν θέλεις να μοιραστείς την εμπειρία με τις φίλες και τους φίλους σου, διάδωσε τον διαγωνισμό, κέρδισε πόντους και ξεκινήστε! Και μην ξεχνάς! Μπορεί να συμμετάσχει στον διαγωνισμό και όλη η τάξη σου από το σχολείο!

Οδηγίες για τη συμμετοχή σου στον διαγωνισμό
• Συμπλήρωσε τη δήλωση συμμετοχής εδώ μαζί με τους γονείς σου.
• Άκουσε τα βιβλία που έχουμε ανεβάσει, όποια σου αρέσουν από τα νέα ή τα παλαιότερα.
• Ακολούθησε το κανάλι του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη στο Spotify ή μπες στην ιστοσελίδα μας www.laskaridisfoundation.org.
• Διάβασε τις 5 δραστηριότητες που προτείνουμε για το βιβλίο που άκουσες.
• Κάνε όσες περισσότερες δραστηριότητες μπορείς, μόνος ή με την παρέα σου ή με την τάξη σου και μοιράσου τες μαζί μας!
• Στείλε μας το υλικό που ετοίμασες στο email μας, library@laskaridisfoundation.org. Παρακαλούμε, το μέγεθος του συνόλου των αρχείων που θα μας στείλεις να μην ξεπερνάει τα 10ΜΒ.
• Αν είσαι πάνω από 13 ετών και θέλεις, μοιράσου κάποια από τις δραστηριότητες που έκανες στο instagram, το facebook ή το tik tok, χρησιμοποιώντας το hashtag #IALbookchallenge.

Η συνέχεια εδώ: http://www.laskaridisfoundation.org/diagonismos-ena-vivlio-se-proskalei-e/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου