Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010

Έρχονται εκλογές.

Εδώ και ένα χρόνο το παλιό διδακτήριο κρίθηκε ακατάλληλο και εγκαταλείφτηκε από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς Εδώ και ένα χρόνο ακούμε από τους αρμόδιους της Νομαρχίας πως χρήματα υπάρχουν ( μήπως το έχετε ξανακούσει από άλλο; Τίποτα δεν είναι τυχαίο)και πως μέσα στον Μάρτιο (2010) τον Απρίλιο, τον Μάιο ή τον Ιούνιο θα ερχόταν ο εργολάβος και θα άρχιζε τις επισκευές.
Όσο τον είδατε εσείς τον εργολάβο, άλλο τόσο τον είδαμε και εμείς. Και ξαφνικά μαθαίνουμε από τη Νομαρχία πως μέχρι την Πέμπτη θα έρθουν οι αρμόδιοι μηχανικοί και θ' αρχίσουν άμεσα οι εργασίες. Ο υπεύθυνος μηχανικός της Νομαρχίας ήταν απόλυτος (για ακόμη μια φορά).
Το ίδιο παρατηρήθηκε και με το Δήμο μας. Πάνω από πέντε έγγραφα στείλαμε εμείς και ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων, με αίτημα να τοποθετηθούν κάγκελα στα παράθυρα του δευτέρου ορόφου ( για να προστατεύσουμε τα παιδιά από τυχόν πτώση) και τίποτα δεν έγινε. Και χθες, ω του θαύματος, ήρθε τεχνίτης μετά από εντολή Δημάρχου να πάρει τα μέτρα και να τα κατασκευάσει Υπάρχει βέβαια και εδώ πρόβλημα μιας και σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμος του χρωστά ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, και ο τεχνίτης θα πρέπει να πληρωθεί τα χρωστούμενα, για να κατασκευάσει τα κάγκελα. Μια υπερδραστηριότητα μετά την απραξία μηνών στη χώρα μας, ένα πράγμα υποδηλώνει.
Έρχονται εκλογές!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου