Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Πάντα τέτοια!!!!!

Πριν από δυο μήνες το δίκτυο Μεσόγειος SOS( οργάνωση για την προστασία της Μεσογείου), έκανε ένα λογοτεχνικό διαγωνισμό με θέμα:"Διεκδικώντας με τα ποντίκια μας."΄Στο διαγωνισμό μπορούσαν να συμμετάσχουν μαθητές του Δημοτικού, του Γυμνασίου αλλά και του Λυκείου. Το σχολείο μας έστειλε το έργο του μαθητή της ΣΤ΄τάξης Μιχαήλ Μπούφτα με τίτλο:"Μια διαδικτυακή και όχι μόνο περιπέτεια".
Το έργο του μαθητή αναδείχτηκε ως το καλύτερο σε όλη την Ελλάδα. Την Παρασκευή ενημερωθήκαμε τηλεφωνικώς και εγγράφως από την υπηρεσία, για την επιτυχία του μαθητή Μιχαήλ Μπούφτα. Η βράβευσή του θα γίνει στις 7/1/2001 στα Γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα Στην εκδήλωση αναμένεται να παραστούν και να δώσουν τα βραβεία στους μαθητές ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας( πιθανόν), μέλη του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και εκπρόσωποι θεσμικών φορέων.
Το σχολείο (εκπαιδευτικοί και μαθητές) συγχαίρουν θερμά τον μαθητή Μιχαήλ Μπούφτα για την επιτυχία του. Η επιτυχία αυτή αποτελεί τιμή όχι μόνο για τον ίδιο και την οικογένεια του, αλλά και κατ' επέκταση για το σχολείο και το χωριό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου