Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2011

Συμμετοχή σε συνέδριο

Σήμερα (16/3/2011 ) η ΣΤ' του σχολείου συμμετείχε στο 3ο προσυνέδριο Πληροφορικής που έγινε στο Θέατρο Πολύγυρου Οι μαθητές παρουσίασαν την εργασίας τους "Βότανα του τόπου μου" σε ένα κοινό, που αποτελούνται κυρίως από μαθητές Δημοτικών σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων του νομού μας. Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία η συμμετοχή όλων των μαθητών, γατί πρώτη φορά είδαν αλλά και συμμετείχαν σε ένα μαθητικό συνέδριο. Αν και όλα τα παιδιά είχαν άγχος τελικά πήγαν όλα καλά. Στα θετικά πρέπει να τονιστεί και η γνωριμία των μαθητών με μαθητές άλλων σχολείων
Εντύπωση προκάλεσε η τοποθέτηση του Περιφερειακού Δ/ντή Εκπ/σης ότι το συνέδριο θα είναι επιτυχημένο γιατί.... δεν έχει χρηματοδότηση!!!!.
Αν δεν έβαζαν βαθιά το χέρι στην τσέπη (για άλλη μια φορά) οι γονείς των μαθητών, για τη μεταφορά των παιδιών τους, θα δούμε τι συνέδριο θα γινόταν. Σύμφωνα με αυτή τη λογική ή μείωση για φέτος (2011) κατά 18% στη χρηματοδότηση της παιδείας και η μείωση κατά 40% στη λειτουργία των σχολείων θα έχει ευεργετικές επιπτώσεις στην πρόοδο των μαθητών.
Υ.Γ1 Τα σάντουιτς και τα νερά, που προσφέρθηκαν στους μαθητές, ήταν προσφορά ιδιώτη.
Υ.Γ2 Το λεωφορείο για τη μεταφορά μας κόστισε 80€
Φωτογραφίες από το συνέδριο θα αναρτηθούν αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου