Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Η εβδομάδα που πέρασε

  Την Τετάρτη, 28/9/11 το σχολείο πήγε εκδρομή στο γήπεδο του χωριού. Είναι πλέον το μοναδικό μέρος που υπάρχει στο χωριό , όπου με σχετική ασφάλεια μπορούν τα παιδιά να παίξουν. Παλιότερα είχαμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε τέσσερα ή πέντε  διαφορετικά μέρη (του Ρήγα τα λιβάδια, της Χάιδως τ΄αλώνια, το Λάος   τη Φακίστρα κ.α). Τα περισσότερα από αυτά σπάρθηκαν ή φυτεύτηκαν με ακακίες και έγιναν ακατάλληλα για σχολικές εκδρομές.
  Την τελευταία μέρα του μήνα μάθαμε πως θα υπάρξουν αλλαγές στο εκπ/κό προσωπικό. Ολοκληρώθηκε η β΄φάση αποσπάσεων και ανακατατάξεων στα σχολεία και η δασκάλα Δάφνη Χαλκιά θα αποσπαστεί στη Θεσ/νίκη και στη θέση της θα έρθει η δασκάλα Μαρία Τουπλικιώτη. Ελπίζουμε να είναι αυτή τη τελευταία αλλαγή στο εκπ/κό προσωπικό του σχολείου.
 Αναμένουμε ακόμα να έρθουν οι ειδικότητες στο ολοήμερο τμήμα καθώς και εκπ/κός ειδικής αγωγής που θα στελεχώσει το τμήμα ένταξης του σχολείου μας.
Οι ζωγραφιές των παιδιών που συμμετέχουν στο διαγωνισμό "Διάστημα και αεροναυτική" αναρτήθηκαν στον πίνακα ανακοινώσεων (εικόνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου