Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Θέρμανση σχολείων

Χθες συνεδρίασε η Σχολική Επιτροπή Δήμου Αριστοτέλη για να αποδεχτεί και μοιράσει τα χρήματα που θα σταλούν για τη θέρμανση των σχολείων. Πληροφορηθήκαμε πως τα χρήματα ανέρχονται στο .......... ιλιγγιώδες ποσό των 13.000€ για όλα τα Δημοτικά Σχολεία και Ν/γεία του Δήμου, συνολικά 24 σχολεία. Μετά χρήματα αυτά αγοράζεις 10.000λίτρα πετρελαίου και αναλογούν περίπου 415 λίτρα ανά σχολείο. Δηλαδή για κάτι λιγότερο από ένα μήνα λειτουργίας των σχολείων. Έπειτα από εισήγηση του Προέδρου της Σχ. Επ. και τη σύμφωνη γνώμη των μελών αποφασίστηκε τελικά τα χρήματα να μοιραστούν μόνο στα σχολεία της της ορεινής περιοχής του Δήμου.
Όπως πληροφορηθήκαμε τα χρήματα θα έρθουν στο Δήμο τέλος Φεβρουαρίου και επομένως μέχρι τότε τα σχολεία θα πρέπει να κάνουν υπομονή και οικονομία.
Αν δεν δεχόμασταν παθητικά την όλη κατάσταση και απειλούσε ο Δήμος ότι θα κλείσει τα σχολεία (δικαιολογημένα λόγω έλλειψης κονδυλίων για τη θέρμανση) ίσως να είχαμε καλύτερη χρηματοδότηση όπως πέτυχαν άλλοι Δήμοι της Β. Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου