Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ



Οι μαθητές-τριες της ΣΤ΄τάξης του σχολείου μας συμμετέχουν στον διαγωνισμό ¨"Σχολικός Αθλητισμός – Συμμετέχω και μαθαίνω τα Ολυμπιακά Ιδεώδη μέσα από τα Ολυμπιακά και τα Παραολυμπιακά Αθλήματα". Έστειλαν τις ζωγραφιές τους και το παρακάτω γράμμα:
 
Αξιότιμες κυρίες/Αξιότιμοι κύριοι,

 Σας αποστέλλουμε τις φωτογραφίες των ζωγραφιών με τις οποίες εμείς, τα παιδιά της Στ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Στανού Χαλκιδικής, επιθυμούμε να συμμετέχουμε στον Διεθνή διαγωνισμό μαθητικής δημιουργίας με θέμα «Σχολικός Αθλητισμός – Συμμετέχω και μαθαίνω τα Ολυμπιακά Ιδεώδη μέσα από τα Ολυμπιακά και τα Παραολυμπιακά Αθλήματα».
  Μετά από τη 2η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού εμπνευστήκαμε από τα ολυμπιακά και παραολυμπιακά αθλήματα στα οποία συμμετείχαμε και δημιουργήσαμε τις ζωγραφιές, φωτογραφίες των οποίων σας αποστέλλουμε ηλεκτρονικά.
  Είμαστε τα δώδεκα παιδιά της Στ΄ τάξης του σχολείου μας και ζούμε στην πανέμορφη ορεινή Χαλκιδική, στον Στανό,  στο 2ο στην Ελλάδα χωριό σε αναλογία πολύτεκνων οικογενειών ως προς τον πληθυσμό των 800 περίπου συνολικά κατοίκων. Ευχαριστούμε για τις ευκαιρίες που δίνετε στα παιδιά της επαρχίας  ώστε να συμμετέχουν σε διεθνείς διοργανώσεις.
Με χαιρετισμούς από τη γραφική Χαλκιδική και τον όμορφο Στανό.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου