Τρίτη, 28 Μαΐου 2019

Διαγωνισμός στα Μαθηματικά «ο Μικρός Ευκλείδης 2019

Το Δ.Σ. της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (Ε.Μ.Ε.) του Παραρτήματος Κεντρικής Μακεδονίας, διοργανώνει διαγωνισμό στα Μαθηματικά το Σάββατο 1 Ιουνίου 2019 για τους μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού.
2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Πολύγυρος
Τ.Κ. 631 00
ΤΗΛ: 23710 23915
FAX: 23710 24643
Email: 2dimpoly@sch.gr
Πρόεδρος Ε.Κ.: Σμυρλής Νίκος
Εξεταστικό Κέντρο για τους μαθητές του Νομού Χαλκιδικής.
 Συμμετοχή: Οι μαθητές που θα πάρουν μέρος στο διαγωνισμό θα είναι μόνο αυτοί, οι οποίοι θα έχουν προταθεί από το κάθε σχολείο. Το κάθε σχολείο μπορεί να προτείνει μόνο 3 (τρεις) μαθητές από κάθε τμήμα της Ε' και Στ' τάξης, που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία στον διαγωνισμό του Μαρτίου 2019 – Παιχνίδι και Μαθηματικά - (σε περίπτωση ισοβαθμίας θα έρθουν και οι ισοβαθμήσαντες).
Πληροφορίες - οδηγίες:
 Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής του διαγωνισμού Μαθηματικών β΄ φάση:
Σάββατο 1 Ιουνίου 2019 από τις 10.00 πμ έως τις 12.00
 Οι μαθητές που θα διαγωνισθούν, οφείλουν να βρίσκονται στα εξεταστικά κέντρα το Σάββατο 1 Ιουνίου 2019 στις 09.30 το αργότερο.
 Την ευθύνη για τη μετακίνηση προς και από το χώρο της διεξαγωγής του διαγωνισμού έχουν οι γονείς ή οι κηδεμόνες των μαθητών, οι οποίοι και θα πρέπει να είναι σύμφωνοι για τη συμμετοχή των παιδιών τους στον εν λόγω διαγωνισμό.
 Οι μαθητές υποχρεούνται να έχουν μαζί τους στυλό μπλε ή μαύρο, γεωμετρικά όργανα (διαβήτη, χάρακα, τρίγωνο) - το μολύβι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο στο πρόχειρο. Οι μαθητές μπορούν να αποχωρήσουν, εφόσον το επιθυμούν, μισή ώρα μετά την "εκφώνηση" των θεμάτων.
 Απαγορεύεται η χρήση διορθωτικού και η κατοχή κινητών τηλεφώνων κατά την διάρκεια της εξέτασης.
 Με την παράδοση του γραπτού στον επιτηρητή, θα επικαλύπτεται το μέρος με τα ατομικά στοιχεία του μαθητή άμεσα με το μαύρο αυτοκόλλητο.
 Για την ομαλή διεξαγωγή του διαγωνισμού, στα εξεταστικά κέντρα θα βρίσκονται μέλη του Δ.Σ. του Παραρτήματος Κεντρικής Μακεδονίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.
Τα θέματα θα αποσταλούν την ώρα έναρξης του διαγωνισμού στα Εξεταστικά Κέντρα από την επιστημονική επιτροπή θεμάτων, η οποία έχει συγκροτηθεί για το σκοπό αυτό από: Μέλη του Δ.Σ. και Σχολικούς Συμβούλους Π.Ε. και Δ.Ε. οι οποίοι και θα συνεδριάσουν για την έκδοσή τους στα Γραφεία του παραρτήματος το Σάββατο 1 Ιουνίου 2019 στις 7.30πμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου