Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Οδηγίες για τον αγιασμό

    Την Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 στις 9:00 θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Ειδικά για την πρώτη μέρα οι μαθητές θα έρθουν στο σχολείο στις 08:15, έχοντας κάνει Covid test, το οποίο θα ελεγχθεί και στη συνέχεια θα μπουν στις τάξεις   με μάσκες   συνοδευόμενοι από τους- τις δασκάλους-ες τους.

   Ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο του σχολείου και θα παραβρίσκονται εκτός του ιερέα, οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης ( τηρώντας τις προβλεπόμενες αποστάσεις) και ο Δ/ντής. Στη συνέχεια ο ιερέας θα μεταβεί στις αίθουσες όπου θα αγιάσει ομαδικά τους μαθητές. Δυστυχώς γονείς δεν επιτρέπεται να παραβρίσκονται στο προαύλιο.

     Ειδικά για τους μαθητές της Α΄ τάξης, μπορούν να έρθουν στο σχολείο συνοδευόμενοι από έναν γονέα ( ή κηδεμόνα), ο οποίος θα αποχωρήσει μόλις ο μαθητής μπει στο διδακτήριο. Καλό είναι να περιμένει, εκτός προαυλίου,   να  παραλάβει το παιδί του μόλις σχολάσει.

   Την πρώτη μέρα θα δοθούν τα βιβλία, (οι μαθητές να έχουν μαζί τους τσάντες) οδηγίες από τους εκπαιδευτικούς και ένα πρόχειρο πρόγραμμα.

  

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου σάς εύχεται

Καλή Σχολική Χρονιά.

                                                                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου