Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Θεατρική Παράσταση


Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011 στις 18:30 το Νέο Θέατρο θα παρουσιάσει την παράσταση «Παραμύθι χωρίς όνομα» που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Πηνελόπης Δέλτα. Η παράσταση θα δοθεί στο Δημοτικό Θέατρο της  Αρναίας και είναι μια προσφορά του Δήμου Αριστοτέλη στους δημότες και ιδιαίτερα στα παιδιά της περιοχής. Η πρότασή μας ήταν να γίνει ή παράσταση ( και μάλιστα διπλή)σε εργάσιμη μέρα, για να μπορούν  όλοι οι μαθητές των γειτονικών χωριών των Δημ. Σχολείων, αλλά και των Γυμνασίων να την παρακολουθήσουν.

Λίγα Λόγια

Το Νέο Θέατρο είναι μια θεατρική ομάδα που εδώ και αρκετά χρόνια ανεβάζει με μεγάλη επιτυχία παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη. Για χρόνια φιλοξενούνταν στο Αριστοτέλειο Θέατρο και φέτος στο Ολύμπιο. Με το σχολείο μας παρακολουθήσαμε κάποιες παραστάσεις που έδωσε όπως η «Ελίνα» και η «Φρουτοπία» .

Το Παραμύθι χωρίς όνομα είναι ένα έργο της πολύ γνωστής συγγραφέα Πηνελόπης Δέλτα («Τα μυστικά του Βάλτου», Ο Τρελαντώνης» κ.α) . Είναι επίκαιρο όσο ποτέ και  διαβάζεται από παιδιά (και μεγάλους) των μεγάλων τάξεων του σχολείου.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην παράσταση και μπράβο για την ενέργεια του Δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου