Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Οδηγίες για την επίσκεψη στο ΚΠΕ Αρναίας





  1.         Την Πέμπτη, 10/10/19 έχει προγραμματιστεί επίσκεψη των μαθητών στο Π.Κ. Αρναίας, για υλοποιήσουν οι μαθητές των Δ΄, Ε΄& ΣΤ΄ τάξεων το πρόγραμμα : «Μες στα στενά σοκάκια» Οι μαθητές θα επισκεφτούν το Π.Κ. Αρναίας και στη συνέχεια θα μεταβούν στον παραδοσιακό οικισμό της Αρναίας, θα ξεναγηθούν στο Λαογραφικό Μουσείο καθώς και στο Μουσείο Υφαντικής Τέχνης και στον Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου.
  2.          Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί με μισθωμένο λεωφορείο του ΚΤΕΛ. Ώρα αναχώρησης, από την πλατεία του χωριού, στις 08:45 και επιστροφή περίπου στις 13:15. Τα έξοδα του λεωφορείου θα πληρωθούν από το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου.
  3.          Οι μαθητές θα έρθουν κανονικά στο σχολείο (με τσάντες και προετοιμασμένοι για τα μαθήματά τους) Θα έχουν σε ένα σακίδιο κολατσιό και νερό . Θα φορούν ρούχα και  παπούτσια κατάλληλα για περπάτημα. Κινητά τηλέφωνα απαγορεύονται.
  4.          Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών, η επίσκεψη δεν θα πραγματοποιηθεί και θα γίνουν τα μαθήματα του ωρολογίου προγράμματος.
  5.          Αν κάποιος μαθητής είναι άρρωστος την προηγούμενη μέρα της εκδρομής είναι προτιμότερο να μην συμμετάσχει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου