Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

KIDS SAVE LIVES



Με πολλή χαρά σας προσκαλούμε στον 15ο Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος", την Κυριακή 12 Απριλίου 2020.
Ελάτε να τρέξουμε όλοι μαζί με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του KIDS SAVE LIVES για την αγορά προπλασμάτων και εκπαιδευτικών απινιδωτών και τη μετάδοση του μηνύματός μας "Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές".

Μετά την επιτυχημένη συμμετοχή μας στις 19 Οκτωβρίου 2019 στο νυχτερινό ημιμαραθώνιο, σε αυτή τη διοργάνωση συμμετέχουμε ως φορέας κοινωνικής ευθύνης (https://atgm.gr/2019/02/27/synergazomenoi-foreis/#foreis_koinonikis), το οποίο σημαίνει ότι για κάθε συμμετοχή, ανεξαρτήτως πακέτου και αγώνα επιλογής, αποδίδεται στον φορέα μας το ποσό των 5 ευρώ
Είναι, λοιπόν, σημαντικό να μεταφέρετε την είδηση αυτή σε όλους τους μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και κηδεμόνες. Ας παρακινήσουμε όσους θα συμμετείχαν ούτως ή άλλως αλλά και όσους θέλουν να γίνουν μέρος αυτής της φανταστικής εκδήλωσης, να συμμετέχουν βοηθώντας το KIDS SAVE LIVES.

ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Όποιος λοιπόν επιθυμεί να κατέβει στη διοργάνωση με σκοπό να μας βοηθήσει θα πρέπει να συμπληρώσει την παρακάτω φόρμα. Μόνο έτσι συνδέεται η εγγραφή του στον αγώνα, με το KIDS SAVE LIVES.

ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
Η φόρμα θα πρέπει να έχει συμπληρωθεί έως την Παρασκευή 14/02/2020. Έγκυρη θεωρείται η εγγραφή όταν έχει ολοκληρωθεί και η οικονομική τακτοποίηση έως την ίδια ημερομηνία (14/02/2020).

ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Το αντίτιμο της συμμετοχής σας (εξαρτάται από το πακέτο και τον αγώνα που επιλέγετε στο αντίστοιχο πεδίο της φόρμας) μπορείτε να το καταθέτετε στον εκπαιδευτή μας κ. Θεοδωράκογλου Κωνσταντίνο στη Γραμματεία του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης (ΟΦΘ Λεωφόρος Μεγ. Αλεξάνδρου 10, 54642, Θεσσαλονίκη) Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες: 12:00-15:00. 
ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ 5km και 10km
Το βασικό πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει: Αναμνηστικό μπλουζάκι χορηγού, αριθμό συμμετοχή, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, παροχή νερού, χυμού, μπάρας δημητριακών, παροχή ιατρικών υπηρεσιών, πιστοποιητικό συμμετοχής (μέσω επίσημης ιστοσελίδας).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε μέσα στη φόρμα εγγραφής και στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης https://atgm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου